.
usatravel
.
usatravel
usatravel
Nyitólap Információk Államok Városok Élménybeszámolók Fórum




Hozzászólások a témához: Házasság az államokban
[+] Új hozzászólás írása
   ani8989 2013-05-27 20:15:40   

Sziasztok! Elég régóta nem írt ide senki de remélem valaki olvassa. A barátnőmmel angliában élünk már két éve, de nagyon szeretnénk amerikában menni. Ha valaki ismer két férfit akik amerikai állampolgárok és házasodnának az szóljonl légyszi.Az anyagi részleteket emailben megbeszélhetjük ani8989@freemail.hu és küldök képeket is.

Köszi ha elolvastad! 

   Dettie 2011-03-18 20:24:21   

Sziasztok! Nem tudom hogy mostanaban nezi-e valaki ezt a topikot..Ha igen, ismertek esetleg olyan ferfiut aki amerikai allampolgar es hazasodna? A reszleteket emailben tudnam leirni: asterie09@hotmail.com.  Minden anyagi vonzataval tisztaban vagyok ( a segitonek is) van kint ugyvedem aki mindent elintezne az elejetol a vegeig, mar csak a az amerikai fiu hianyozna..28 eves lany vagyok. Emailben fotot es reszletes tajekoztatast kuldenek!

 Koszonom hogy elolvastatok! 

   Barbi89 2011-02-03 12:29:06   

Szija Nikolett!

Az oldaladra valami miatt nem tudok felmenni, és lenne egy kérdésem, hátha tudsz rá válaszolni! Szeretnék kimenni az USA-ba au-pairnek. Találtam is egy amerikai céget, az Interexchange-t, a magyar képviselete az au-pair Kft. Szerinted ezek megbízhatók és tényleg au-pair leszek, nem pedig valami.... más? Vagy ismersz olyan lányokat akik kint voltak?

Előre is köszönöm a segítséged, és várom válaszod!

email: bajbi008@hotmail.com

 

Üdv: Herczeg Barbara

   Nikolett 2010-01-09 04:37:37   

jajj merthogy a régi oldalam már nincs, ez az uj cim az Életünk Phoenixben helyett.

 

http://arizonamagyarul.co.cc/

 

 

   Nikolett 2010-01-09 04:36:14   

Ritkán jutok el ide, ezért jobb lenne az oldalamon beszélgetni erről.

 

http://arizonamagyarul.co.cc/

Ha nem vagytok házasok akkor nem jöhet ki veled. Egyedülállóként is lehet jelentkezni a lottóra, de ha elolvasod az oldalt amit küldtem, akkor ez is benne lesz, és minden más is amit kérdeznél ezzel kapcsolatban. Én biztos nem tudok többet mint amit a nagykövetség oldalán el tudsz olvasni...hehe.

Egyébként 23 évesen még babysitterként vagy egyetemistaként is ki tudsz jönni.

Sok sikert!

 

   Margo 2009-11-02 18:55:55   

Szia!!

 

Nagyon örülök, hogy ilyen gyorsan válaszoltál!! El kezdtem olvasni, és eddig jogosultnak érzem magam, :) de volna egy kérdésem, írja, hogy a férjemnek, gyerekeimnek külön fénykép kell, de ha nekem nincs férjem?? most töltöttem a 23-at, így egyedülállónak számítok?? mert gondolom ha volna tartós kapcsolatom a barátom nem jöhetne velem ha megnyerném, mert nem tudjuk semmilyen papírral bizonyítani, hogy mi egy pár vagyunk, mert ennyi erővel bárkit kivihetnék, nem? szerinted??vagy egyedülállóak nem regisztrálhatnak?? Szép napot!!

 

Üdv:Margó

   Nikolett 2009-11-02 04:02:33   

Szia Margo!

http://hungarian.hungary.usembassy.gov/uploads/ima ges/Tl3D6-fYLqvBRgL-R6RTRg/dv2011_hu.pdf 

Ezen a cimen talalsz informaciot a vizumlottorol. Nem kell allampolgarnak lenned ahhoz, hogy zoldkartyat kapj. Az oldalamon a forumban kerdeztek par dolgot, kukk meg, ha mast is szeretnel kerdezni kerdezz, szivesen valaszolok!

Udv!

http://eletunkphoenixben.eliveport.com/

   Margo 2009-11-01 18:43:49   

Szia Nikolett!!

 

Írtad, hogy ha valaki regisztrálni szeretne a zöldkártyára, akkor nem kell érte fizetni! Nos én már találtam olyan oldalt, ahol fizetni kell. Esetleg nem tudnád, annak az oldalnak a címét, ahol lehet regisztrálni a valós oldalra. Engem érdekelne nagyon! Nagyon jó dolgokat írtál, nekem nagyon tetszik!! Sok lényeges dolog van benne!! Én is szeretnék, majd kimenni babysitterkedni!!  Nekem van egy ismerősöm aki hollandiábaél, de amerikai állampolgár, és beszéltük, hogy mi volna ha elvenne feleségül, akkor szerinted,megkapnám a letelepedésit?? nem feltétlen amerikai állampolgár lenni, csak szeretnék legálisan dolgozni, úgy, hogy ne kelljen félnem attól, hogy mikor törik rám az ajtót! Vagy állampolgárnak kell lenni ahoz, hogy a zöldkártyát megkapjam?? Ha lesz majd egy kis időd, írj légyszi!! Előre is köszönöm!!

 Üdv:Margó

   Nikolett 2009-10-21 02:49:29   
Meg egy dolgot felvetnek, a vizumlottot.

Aki az Allamokban szeretne elni, annak erdemes kitoltenie, az interneten az amerikai nagykovetseg oldalan.
Minden evben oktober kornyeken kell jelentkezni ra, majus kornyeken kapnak ertesitest a nyertesek.
 
Vigyazat! Sok helyen hirdetik "ugyanezt" a lehetoseget, es penzt kernek erte! NE DOLJON BE SENKI! AZ EREDETI VIZUMLOTTO IGENYLESENEL NEM KERNEK PENZT!

Sok sikert!

http://eletunkphoenixben.eliveport.com/
   Nikolett 2009-10-21 02:43:07   
Nagyon regi kerdes, de hatha segit valakinek a valasz......
Mi Phoenix varosban (Arizona) elunk, majusban jottunk ki a ferjemmel, aki amerikai-magyar 15 eve.
Nos, mi tortenik, ha valaki idejon az Allamokba es hazasodik annak remenyeben, hogy igy megkapja a letelepedesi jogot?
Mi igy szerettuk volna megoldani, de ez nalunk huzos lett volna, mert a parom par eve otthon M.o.-n elt, igy ismerkedtunk meg. Viszont minel elobb vissza akart jonni az Allamokba, mert otthon nem dolgozott, es munkaba akart allni. Ugy gondoltuk, hogy kijovunk, osszehazasodunk es innen intezzuk a papirjaimat, de a nagykovetsegen kozoltek velunk, hogy ez nem igy mukodik. Megtehetjuk ugyan, hogy ott hazasodunk, csakhogy a 3 honapos turistavizum lejartaval nekem haza kellett volna mennem Magyarorszagra, hiaba az amerikai ferj.

A kedvesemnek innen kellett volna igenyelnie nekem a vizumot, csaladegyesites cimen, de az jonehany honapig eltartott volna, igaz ha a papirokkal minden rendben lett volna
 
(ami szinten osszetett dolog, nezik, hogy voltal-e mar az Allamokban, ha igen akkor meddig, es milyen cimen, lepted-e tul az idohatart--ha igen, akkor ne szamits semmi jora-- illetve hogy tettel-e a hazassagod elott barminemu lepest az erdekeben, hogy az Allamokban elj)

akkor kijohettem volna, de 2 evig (vagy 3-mar nem tudom pontosan) folyamatosan ellenoriztek volna minket, hogy egyutt elunk-e. Amennyiben kiderul, hogy nem, engem azonnal kitoloncolnak az orszagbol.

A hivatalos papirokat elintezni is sokkal tobb evben tellett volna mint ugy, ahogy vegul is tettuk.

Otthon hazasodtunk, igy 2 het alatt megkaptam a vizumot, valamint a social security card-ot es a permanent resident kertyamat is kuldtek 2 honap alatt. Igy annyiban kulonbozom az amerikai allampolgaroktol, hog nem szavazhatok a kiutazasomtol szamitott 3 evig, amikor is kerelmezhetem az allampolgarsagot.

De persze ez sem ment olyan egyszeruen, sok dolgot bizonyitanunk kellett es minden rengeteg penzbe kerult.

Hat, remelem valamicsket segit valakinek amit leirtam!

Arizonarol szolo oldalam:

http://eletunkphoenixben.eliveport.com/
   odonke1900 2008-10-15 18:38:30   

                                                               Sziasztok .

Ha kint elveszek egy amerikai lányt  , elképzelhető hogy könnyebben kapok 

zöldkártyát ? Akinek van ötlete szóljon.

<< vissza






usatravel.hu on Facebook
.
Minden jog fenntartva © Festino Kft - USA Travel - Irány Amerika! - usatravel.hu.festino.hu valid xhtml valid css2                DEVELOPED BY  mfdesign   
englishmagyar usatravel usatravel usatravel